Már tudsz nevezni a
WILK KapuvárRun futóversenyre!

A fiók adatok

A fiókodban módod van tárolni olyan adatokat, amiket a nevezések alkalmával használunk. Ilyen például a póló méreted is. Amennyiben ezeket megadod, a nevezési lapon, minden alkalommal automatikusan kitöltésre kerülnek ( amennyiben bejelentkeztél ). Ezeket az adatokat a nevezés alkalmával megváltoztathatod! Hidd el ez nagy segítség lesz neked a jövőben.

A regisztrációhoz meg lehet adni számlázási és szállítási címet. Ezen felül a nemzetiséget is, ami azoknak érdekes akik egy másik országban élnek és dolgoznak, de az eredeti nemzetiségük színeiben szeretnének indulni.

SchoolCup iskola neve azoknak, akik ebben a kupában regisztrálnak diákokat a versenyre.

Bejelentkezés / Regisztráció

Használhatod az e-mail címedet ezekhez, vagy a Google/Facebook fiókodat is. Ezek utóbbiak felgyorsítják a bejelentkezést és a regisztrációt is.

Nevezés

A nevezéseket a honlap webáruházában lévő nevezésekkel tudod megtenni. Mindegyikhez tartozik egy űrlap, amit ki kell tölteni.

Másokat is tudsz nevezni, de add meg az elérhetőségüket, mert szükségünk lehet rá.

Vannak tömeges nevezést igénylő versenyszámok, mint a SchoolCup. Ezekhez letölthető egy excel dokumentum, amit kitöltve kell nekünk visszaküldeni. Ezeket egyéni nevezésekhez nem tudjuk elfogadni

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top