Már tudsz nevezni a
WILK KapuvárRun futóversenyre!

SchoolCup az iskolák versenye

Versenyezz az Iskoládért!

SchoolCup

Oszd meg ismerőseiddel is ezt az információt!

SchoolCup by Laurastar
SchoolCup by Laurastar

Ezt a kupát kifejezetten az iskolás korosztály számára rendezzük. A nevezésekkel az iskolák egymás között versengenek és mint őket, mind a gyerekeket díjjazzuk.

Célunk ezzel, hogy az iskolás gyerekek között népszerűsítsük a futást. Közvetlenül most csak a régió iskoláit célozzuk meg, de reméljük, hogy népszerű lesz ez a kezdeményezés és idővel sok iskola tanulóit köszönthetjük!

Az iskolák

Általános és középiskolák jelentkezését várjuk. Természetesen külön is értékeljük őket. Az általános iskolák a SchoolCup I-ben míg a középiskolák a SchoolCup II-ben indulnak. Azok a 12 osztályos iskolák, akik mindkét kupában indítanak tanulókat a SchoolCup II-ben lesznek értékelve.

Versenyszámok

Laurastar 5K ( 5,3 km ) versenyszámokban indulhatnak a LAURASTAR SCHOOL-CUP keretein belül Kapuváron.

Díjazás

Minden nevező a WILK alap rajtcsomagját megkapja. A versenyszámot teljesítő tanuló továbbá befutó érmet is kaphatnak, amennyiben azt is megrendelték. Lehetőség van nevezésre póló és érem nélkül, amivel a nevezési díj csökken.

Vándorkupa

Készül 2 egyedi vándorkupa, amire minden évben a győztes iskolát feltesszük. Ezt a kupát egy éven keresztül az iskola kiállíthatja, majd a következő versenyre visszajuttatja és ez addig megy, míg be nem telik az iskolák nevével. Ezt követően a versenynek otthont adó város, Kapuvár polgármesteri hivatalában lesz kiállítva. A kupáról készül egy másolat, ami pedig a versenyt támogató Laurastar svájci cég központjába kerül.

Melyik iskola nyeri?

A vándorkupát az az iskola viheti, aki a legtöbb kilométert gyűjtötte össze.

Nevezés

Az iskolás gyerekek számára a nevezés az oldal alján letölthető dokumentummal történik. Nevezési díjak: póló és érem nélkül 1000Ft. póló +1500Ft, érem +1500Ft

Jutalom az iskolának is

A legtöbb kilométert gyűjtő iskola tornaszereket kap ajándékba 50 ezer forint értékben. Ezeket a eszközöket maga válogathatja össze!

További díjak a tanulóknak

A Laurastar jóvoltából a leggyorsabb diákok külön jutalomban részesülnek.

Technikai információk

A nevezéseket az iskoláktól várjuk. Kérjük az itt letölthető dokumentumot töltsék ki.

e-mail: schoolcup@platinumsport.hu
telefon: +36 30 322 5513

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights