Már tudsz nevezni a
WILK KapuvárRun futóversenyre!

Zsolnay értékes vázája a nyertes futónak 2024-ben is!

Az idei évben is nagy örömmel jelentjük be, hogy két különösen értékes Zsolnay vázát adunk díjként a futóinknak. Ezek a gyönyörű műalkotások igazi ékességei lesznek bármely otthonnak vagy gyűjteménynek. Amint beérkeznek a támogatótól a nyeremények, azonnal kiosztjuk, hogy ki melyiket nyerheti meg.

Ahogy tavaly is, idén is számos tárgyjutalomra számíthattok, melyeket a befutóérem, érem, kupa és a verseny pólója mellett vihettek haza. Ezek a különleges tárgyak emlékeztetnek majd benneteket a versenyről és a kitartásotokról, amit tanúsítottatok. Örömünkre szolgál, hogy ilyen értékes díjakat adhatunk át nektek, és reméljük, hogy továbbra is sokan részt vesztek majd versenyeinken!

Nevezz be te is a WILK KapuvárRun versenyre! Legyél te is egy futó a WinkMaraton, Intretech Félmaraton, Laurastar futónap, vagy a KapuvárRun egyik versenyén 2024.09.29-én! A versenyről olvashatsz ide kattintva, vagy nevezhetsz ide kattintva!

zsolnay nyeremény a wilk kapuvárrun futóverseny

Mondj valamit erről

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top