Már tudsz nevezni a
WILK KapuvárRun futóversenyre!

XVI. Wink Maraton a WILK története

A kapuvári futóverseny, amit WILK 2023 néven hirdettünk meg, a XVI. WINK MARATON, komoly múlttal büszkélkedhet. A verseny a korábbi években két városban is teljesíthető volt, Siófokon és Nagyatádon! Mindkét helyszínen szép számban indultak amatőr és profi futók és teljesítették a választott távjukat.

XVI. WINK MARATON

Szabó Nóra

Maraton Országos csúcs tartó

Ha ki kellene emelni a sok évnyi élmény közül néhányat, ami nekünk rendezőknek nagyon sokat jelent, akkor az biztosan benne lenne, amikor Szabó Nóra a Xiamen Marathon versenyen megdöntötte a rekordját. Ezen a Kínában rendezett óriási versenyen, ahol több, mint 80 ezer induló volt, 2:38:15 idővel a 12 helyen ért be. Büszkék voltunk és vagyunk rá, a mai napig is, hogy erre a Wink Maraton versenyünk megnyerésével jutott el. Ezzel a díjjal tőlünk ő is megajándékozott minket a csodálatos teljesítményével. Nóri azóta is évről évre egyre gyorsabb és idén már a női országos csúcs is az övé lett, 2:28:25 elképesztő idővel.
Persze a versenyünk nem csak a profiknak szól! Azért dolgozunk, hogy mindenki, aki a futást választotta, örömét leli benne, megküzd az időjárással és önmagával, hogy felkészüljön egy-egy táv teljesítésére egy jó versenyen vegyen részt nálunk!

XVI. WINK MARATON

WILK 2023

Idén immár ( 2023 évben ) a 16. alkalommal kerül megrendezésre a Wink Maraton. Szeretettel várunk Kapuváron, teljesíts egy távot te is velünk!

Oszd meg ismerőseiddel is ezt az információt!

Mondj valamit erről

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top