Már tudsz nevezni a
WILK KapuvárRun futóversenyre!

WinkMaraton 20. alkalommal kerül megrendezésre

winkmaraton 20 jubileum

Winkmaraton 20. alkalommal kerül megrendezésre

Örömmel tudatjuk, hogy idén már húsz éve szervezzük meg a Winkmaraton futóversenyt, és ez alkalommal különleges programokkal és meglepetésekkel készülünk a résztvevők számára! A maratoni távot választókra további jutalmakkal és ajándékokkal készülünk, hogy még emlékezetesebbé tegyük számukra ezt az eseményt.

Azonban ez még nem minden! Azok a nevezők, akik megosztják ezt a posztot a közösségi médián, lehetőséget kapnak egy sorsoláson való részvételre, ahol visszanyerhetik nevezési díjukat! Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy nemcsak részt vegyetek ezen a remek eseményen, hanem akár ingyen is indulhattok!

Kérünk benneteket, hogy osszátok meg ezt a hírt barátaitokkal, futótársaitokkal, és mindenki mással, aki szereti a futást és az aktív életmódot! Hagyjátok, hogy minél többen részesei lehessenek ennek az ünnepi eseménynek, és élvezzék a Winkmaraton sokszínűségét és közösségi szellemét!

Csatlakozzatok hozzánk, és ünnepeljétek velünk a Winkmaraton huszadik évfordulóját együtt! Jubileum a futóverseny és a futók számára!

Nevezz be ide kattintva!

Mondj valamit erről

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top