Üdv a Wink- Intretech Maraton és Félmaraton, Laurastar Futónap -KapuvárRun oldalán!

A WILK ( Wink – Intretech Maraton és Félmaraton, Laurastar Futónap, KapuvárRun ) Magyarország nyugati felében található Kapuváron megrendezett futóverseny. A város félúton van Sopron és Győr között, közel az osztrák határhoz és a fertőtóhoz.

A futóverseny a város legszebb részeit szeli át, a verseny központja pedig az Eszterházy kastély előtti szabadtéri színpad előtti területen van.

A verseny szeptemberi időpontja remélhetőleg még napos, de már kánikulától mentes, kellemes időjárást ígér.

Az útvonalat a város, teljesen sík utcáin jelöltük ki. A környékre jellemző szeles időjárástól a házak védik a versenyen indulókat. Az útvonalon ~2 kilométereként frissítőállomás, illetve WC is lesz felállítva. A forgalomtól részben elzárt, biztosított 5.3km köröket kell teljesíteni.

A versenyen résztvevők a verseny technikai pólóját és a támogatók ajándékaival összeállított rajtcsomagot kapják. A teljesítők pedig befutóérmet is kapnak. Minden induló a verseny végén egy sorsoláson vesz részt, ahol értékes nyereményeket osztunk ki.

A versenyt kiegészítő programokkal tettük családbaráttá, illetve a fiatal korosztály számára egy BabyRace nevű versenyt rendeztünk 200m távval.

Mi a WILK? Nézd meg ezt a videót!

WILK 2023 promóciós videó

Versenyszámok animációs film

WILK 2023 befutóérem terv

Nézd meg a verseny útvonalát
Ebben a pillanatban még nem végleges, de nagyon ígéretes pályát tervezünk!
versenyútvonal
Milyen számban indulnál? Egyedül, vagy csapatban? Gyerünk nézz körül! Versenyszámok

A rajtig még ennyi idő:

DaysHours
1
0
8
:
1
5

2023 szeptember 24

Adj hírt az ismerőseidnek az oldalunkról

Oszd meg ismerőseiddel is ezt az információt!

Az ikonokra kattintva megoszthatod az oldalunkat, amit ha megteszel köszönünk neked. Ezzel segíted a munkánkat!

WILK 2023 időpont

Történetünk

2022-ben rendeztük meg az első kapuvári versenyünket. Igazán jó hangulatot sikerült teremteni, köszönhetően a lelkes segítő csapatnak. Külön köszönetet kell mondanunk a város vezetésének, akik mind az előkészületekben, mind pedig a verseny napján sokat tettek a rendezés sikeréért. Ez így van már most a WILK 2023-as verseny szervezésében is!

Kapuváron egy lelkes futóközösségre találtunk, akik örömmel vették, hogy városukban lett egy ilyen verseny. Remélhetőleg ez a csapat bővült és az elkövetkező évek alatt tovább gyarapodik új futókkal a versenyünk hatására.

Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy a speciális számokban is lettek nevezők, mint a kutyás futás és a NordicWalking. Ezekre a számokra ezért a jövőben is számíthattok!

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top