Már tudsz nevezni a
WILK KapuvárRun futóversenyre!

WINK – KapuvárRun egy nagyszerű futóverseny és sportélmény

Szeretnél többet megtudni a WILK KapuvárRun -ról és a WinkMaraton -ról? Akkor itt az alkalom, hogy felfedezd múltjukat és jelenüket! A WILK KapuvárRun egy fantasztikus futóverseny-sorozat, amely évről évre nagy népszerűségnek örvend.

WILK-KapuvárRun 2024 verseny

Irány a Következő verseny verseny oldala!

Mi az a WILK KapuvárRun

A WILK egy mozaikszó, amely a futóverseny négy fő támogatójának nevéből áll össze. A „W” a Wink, az „I” az Intretech, az „L” a Laurastar nevű vállalatokat képviseli, míg a „K” a Kapuvár várost. Ezek a támogatók kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy a verseny valóra válhasson, és támogatásuk révén lehetőség nyílik a résztvevőknek a futás örömének átélésére és a közösség építésére. A WILK szó nemcsak a támogatók nevének rövidítése, hanem egyben a verseny alapértékeit is jelképezi: az egészséges életmódra való ösztönzést és a sport szeretetét.

WinkMaraton

ami már WILK KapuvárRun része már

A WinkMaraton hosszú múltal rendelkező versenysorozat, amely már számos városban megrendezésre került. Ez az esemény nem csupán egy futóverseny, hanem egy igazi sportesemény, amelyet számos híresség is megtisztel a részvételével. Az évek során számos kiemelkedő sportoló vett részt a versenyen, akik értékes díjakat nyertek és emlékezetes teljesítményeket nyújtottak.

Külön büszkeséggel tölt el minket az is, hogy 2020-ban Szabó Nóra, egy remek futó, a Winkmaratonon nyert részvételi jogot a világ egyik legnagyobb futóversenyére, a Xiamen International Marathonra. Ez az eredmény nem csupán a versenyző kiváló teljesítményét dicséri, hanem azt is jelzi, hogy a Winkmaraton egyre elismertebb és fontos eseménnyé válik a nemzetközi futóközösségben. A Winkmaraton szervezői és résztvevői büszkék vagyunk arra, hogy részei lehetünk ennek az izgalmas és inspiráló sporteseménynek, és várjuk, hogy továbbra is sok híresség és tehetséges sportoló csatlakozzon hozzánk a jövőben.

A futóverseny sajátosságai

A futóverseny már a hűvös szeptemberi időben kerül megrendezésre, ahol a résztvevők a sík városi terepen indulnak el. Ez az időpont és a terep ideális kombinációja a futás szerelmeseinek, mivel a kellemes őszi időjárás és a sík terep lehetővé teszi számukra, hogy teljes erőbedobással küzdjenek a cél elérése érdekében.

A futóverseny mellett lehetőség van Nordic Walking versenyszámban is részt venni. Így azok is kiélhetik szenvedélyüket, akik inkább a séta vagy a Nordic Walking sportágat kedvelik. Emellett különleges élményt kínálunk azoknak is, akik kutyájukkal szeretnének részt venni a versenyen: lehetőség van kutyával együtt indulni egy külön rajtban. Ez a különleges kategória lehetőséget teremt arra, hogy az emberek és kedvenceik együtt élvezzék a mozgás örömét és építsék a közös kapcsolatot. A kutyás rajt különleges hangulatot varázsol a versenyhez, és lehetővé teszi, hogy mindenki részt vegyen a versenyszellemben és a közösségi élményben.

A versenyünk nyitott és befogadó mindenki számára, ezért örömmel és szeretettel várunk minden fogyatékkal élő résztvevőt is. A célunk az, hogy lehetőséget teremtsünk mindenkinek, hogy részt vehessen a mozgás örömében és a közösség erejében, függetlenül attól, hogy milyen képességekkel rendelkezik. Az eseményünk részeként külön figyelmet fordítunk arra, hogy mindenki számára biztonságos és élvezetes legyen a részvétel. Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan rendezvényt tudunk létrehozni, ahol minden résztvevő érezheti magát üdvözölve és elfogadva.

A következő WILK KapuvárRun futóverseny időpontja

2024.09.29 Vasárnap

nap
óra
perc
mp

Történetünk

2023 WILK KapuvárRun

2023-ban a futóversenyünk még nagyobb sikert aratott, hiszen dupla annyi nevezővel büszkélkedhettünk, mint az előző évben. Ez a hatalmas érdeklődés számunkra hatalmas megerősítés volt, hogy a rendezvényünk valóban része lett a város életének és a sport szerelmeseinek körében.

A verseny idei változásaiban is számos újítás volt észrevehető. Először is, a verseny központja új helyen volt elhelyezve, ami még inkább központi helyet biztosított a rendezvénynek. Ez könnyebben megközelíthetővé tette azt a résztvevők és a szurkolók számára egyaránt. Emellett a futás útvonala is megváltozott, így az új kihívások és látványosabb környezet várt minden versenyzőre.

Azonban a legizgalmasabb újdonság talán maga a verseny központjában elhelyezett hatalmas sátor volt, amelyet át kellett futni a verseny teljesítéséhez. Ez a sátor nemcsak a rajtnak és célvonalnak adott otthont, hanem egy valódi attrakcióvá vált a versenyzők és a szurkolók számára egyaránt. Egyedi kihívást jelentett a futóknak, miközben izgalmas látványt nyújtott mindazoknak, akik figyelemmel követték az eseményt.

Mindezek az újdonságok és változások hozzájárultak ahhoz, hogy a 2023-as futóversenyünk emlékezetes és sikeres rendezvény legyen, amely tovább erősítette a városunk sport közösségét és népszerűségét.

2022 WILK KapuvárRun

2022-ben rendeztük meg Kapuváron az első futóversenyt, melyre nagyon büszkék vagyunk. A rendezvény nem csupán egy egyszerű sportesemény volt számunkra, hanem egy olyan alkalom, amely összehozta a város közösségét. Hatalmas lendületet adott az egészséges életmódnak és a sport iránti szeretetnek. A verseny hangulata kivételes volt, tele volt mosollyal, kitartással és összetartással. Ezúton szeretnénk megköszönni minden segítőnknek és a város vezetésének az elkötelezett munkáját és támogatását. Enélkül ez a rendezvény nem lehetett volna ilyen sikeres.

Az elért eredmények is magukért beszélnek: büszkén jelenthetjük, hogy elértük a 300 fős létszám limitet, ami hatalmas siker a számunkra. Ugyanakkor sajnálatos módon néhányan már nem tudtak helyben nevezni, amiért elnézést kérünk. Ez a váratlan nagy érdeklődés megerősített bennünket abban, hogy a futóversenyeknek helye van Kapuváron, és ígéretet teszünk arra, hogy a jövőben még több lehetőséget biztosítunk a részvételre.

A verseny sikerét nem csak a résztvevőknek, hanem az egész városnak köszönhetjük. Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen fantasztikus eseményt tudtunk szervezni, amely segített összekovácsolni a közösséget. Elősegítette az egészséges életmód népszerűsítését Kapuváron. Várjuk már izgatottan a következő évet, amikor ismét együtt lehetünk és még nagyobb közösséggel ünnepelhetjük a futás örömét.

WILK KapuvárRun 2022

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top