Már tudsz nevezni a
WILK KapuvárRun futóversenyre!

Első lépés: Versenyszám kiválasztása

A legördülő menüre kattintva kiválasztható a versenyszám. Amíg ez nem történt meg nem lehet tovább haladni.

WILK nevezés versenyszám kiválasztás Útmutató

Csapat és iskolás versenyszámok

Amennyiben a csapatversenyt, vagy iskolás kupát választottál ki, megjelenik egy kitöltendő mező. Itt lehet beírni a csapat nevét, vagy kiválasztani az iskolát. Csapatok esetében megjelenik a csapattagok fül is. Iskolákat egy listából lehet kiválasztani, amennyiben még nem szerepel az iskola ebben a listában, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Második lépés: Személyes adatok

Amennyiben a profilodban már megadtad egyszer ezeket az adatokat, akkor a mezők automatikusan kitöltődnek.
Ha a nevezést nem magadnak készíted, egyszerűen írd át ezeket! A piros csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

WILK nevezés személyes adatok

Csapat nevezés esetén megjelenő csapattagok fülön, vagy fülökön a csapattagok néhány adatát kell csak megadni. A nevezést elkészítő csapatkapitány lesz, akinek az üzeneteket elküldjük.

Harmadik lépés: Fizetés

A nevezések csak a nevezési díj megfizetését követően válnak érvényessé! A nevezési díjjak az idő előrehaladtával emelkednek, így a leadott nevezésed díja is emelkedhet!

A honlapon lehetőség van utalásos és bankkártyás fizetésre is!

Kedvezmények

Amennyiben kaptál kuponkódot, vagy vannak pontjaid, azok beváltásával csökkentheted a nevezési díjadat! Kedvezményekről ide kattintva tudhatsz meg többet!

WILK nevezés kuponok és pontok

WILK nevezés, amit tudni érdemes

Kérlek jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy a nevezésedet könnyedén el tudd küldeni! Minden alkalommal!
Regisztrációt követően, a profilodban meg tudod adni azokat az adatokat, amiket a nevezések alkalmával kérünk. Ha itt ezt megteszed, a nevezések alkalmával automatikusan ki lesznek töltve az adatok és nem kell minden alkalommal beírnod.

Kedvezmények

Az űrlap kitöltése közben a kedvezmények automatikusan levonásra kerülnek, kivétel a kuponkódok, amit a kosár, vagy a pénztár oldalon is megadhatsz. A 2023-as versenyen résztvevők bónuszpontokat kaptak, amiket be tudnak váltani a pénztár oldalon.

Érvényes nevezés

A nevezés akkor lesz érvényes, amikor a nevezési díj a megadott számlákra beérkezik.

Nevezés lemondása

Szervező a nevezés lemondását az eseményt megelőzően, 2024. szeptember 9. éjfélig tudja elfogadni, kizárólag írásban a info@platinumsport.hu e-mail címen. Ebben az esetben a befizetett összeg 50%-át a Szervező visszafizeti.

Nevezés módosítása

Ha meggondoltad magad, nem sikerült a felkészülés, ahogy szeretted volna, esetleg lesérültél ne ess kétségbe! A nevezés lemondása mellett lehetőséged van módosítani a versenyszámot rövidebb távra vagy átruházhatod egy másik versenyzőre! Ezekre a verseny napján és azt megelőzően 3 nappal már nincs lehetőség!

Előnevezés

Előnye a kedvezőbb ár! Minél hamarabb nevezel, annál kedvezőbb! A verseny rajtszámán a neved is szerepelhet, de ehhez időben (október végéig) érvényes nevezéssel kell rendelkezned.

Pólók

A megfelelő póló méretet csak az előnevezetteknek tudjuk garantálni. A pólók cseréjére, ha nem megfelelő a méret a versenyt követően a központban lesz lehetőség!

KorcsoportÉletkortól
I16
II31
III46
IV61
Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights