Már tudsz nevezni a
WILK KapuvárRun futóversenyre!

A WILK 2024 évi versenyét a tavalyi jól bevált útvonal kicsit módosított változatán futhatjátok! Ezen az oldalon lesznek fent az információk az útvonalról. Kérlek ezt nézzétek meg a verseny előtt újra, mert változhat! Útépítés, meteoreső, bármi közbe jöhet 🙂

Miben különbözik és mi marad?

A szürke vonal volt a tavalyi, amit módosítottunk a pirosra. Ennek több oka is van:

A távolság a régi útvonalon 150 méterrel több volt, mint 5.3, ami a maratoni távot már 1.2km-rel hosszabbá tette. Ez az új viszont 5.32 km, amit nagyon sok kör lefutása után az órámmal mértem le. Ezt persze másokkal is lemérettem, szintén órával és a versenyen is egyeztettem a futókkal.

A másik fontos szempont az az, hogy ezen a külsőbb úton nincsenek kereszteződések, csak becsatlakozó utak. Könnyebb lesz a forgalom irányítás.

Át fogtok futni a sátron megint, az nagyon jó ötlet volt.
WILK 2024 útvonal változás

Új rövid táv útvonala

wilk útvonal rövid 2024

Közkívánatra egy rövidebb távot is kijelöltünk. Ez egy új versenyszám lesz, amit főleg a fiatalabb futóknak ajánlunk. Ez kicsit több mint 2 kilométer, ami szinte teljesen megegyezik a verseny többi útvonalával.

A kék vonal jelzi ennek a versenyszámnak az útvonalát, a kép tetején pedig látszik a két piros vonal, ami a nagyobb távoké.

Az Alltrails segítségével közelebbről is meg tudjátok nézni. Sajnos itt sem a magassági, sem pedig a távolság nem pontos.

A távolság hitelesítése eddig nem történt meg, mert nem volt végleges terv. Ha hitelesítjük arról értesítünk titeket!

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top