SchoolCup a Laurastartól!

Ezt a kupát kifejezetten az iskolás korosztály számára rendezzük közösen a Laurastarral. A nevezésekkel az iskolák egymás között versengenek és mint őket, mind a gyerekeket díjjazzuk.

Célunk ezzel, hogy az iskolás gyerekek között népszerűsítsük a futást. Közvetlenül most csak a régió iskoláit célozzuk meg, de reméljük, hogy népszerű lesz ez a kezdeményezés és idővel sok iskola tanulóit köszönthetjük!

Az iskolák

Általános és középiskolák jelentkezését várjuk. Természetesen külön is értékeljük őket. Az általános iskolák a SchoolCup I-ben míg a középiskolák a SchoolCup II-ben indulnak. Azok a 12 osztályos iskolák, akik mindkét kupában indítanak tanulókat a SchoolCup II-ben lesznek értékelve.

Versenyszámok

Laurastar 10K ( 10,6 km ) és Laurastar 5K ( 5,3 km ) versenyszámokban indulhatnak a LAURASTAR SCHOOL-CUP keretein belül. Az általános iskolás korosztály (12 éves korig ) kizárólag Laurastar 5K, míg a középiskolás korosztály ( 13 évestől ) mindkét távon indulhat.

Díjazás

Minden nevező a WILK2023 rajtcsomagját megkapja. Ennek tartalma a verseny pólója és ajándéktárgyak. A versenyszámát teljesítő tanuló továbbá befutó érmet is kap.

Vándorkupa

Készül 2 egyedi vándorkupa, amire minden évben a győztes iskolát feltesszük. Ezt a kupát egy éven keresztül az iskola kiállíthatja, majd a következő versenyre visszajuttatja és ez addig megy, míg be nem telik az iskolák nevével. Ezt követően a versenynek otthont adó város, Kapuvár polgármesteri hivatalában lesz kiállítva. A kupáról készül egy másolat, ami pedig a versenyt támogató Laurastar svájci cég központjába kerül.

Melyik iskola nyeri?

A vándorkupát az az iskola viheti, aki a legtöbb kilométert gyűjtötte össze.

A kép csak illusztráció, egy terv!

SchoolCup by Laurastar
SchoolCup by Laurastar

További díjak a tanulóknak

A Laurastar jóvoltából a leggyorsabb diákok külön jutalomban részesülnek.

SchoolCup I

SchoolCup II

Technikai információk

A nevezéseket az iskoláktól várjuk. Kérjük az itt letölthető dokumentumot töltsék ki.

e-mail: schoolcup@platinumsport.hu
telefon: +36 30 322 5513

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top