Már tudsz nevezni a
WILK KapuvárRun futóversenyre!

Laurastar Családi futófesztivál

Ahogy a neve is sejteti a család minden tagjának vannak távok. Bárki megtalálhatja az edzettségének megfelelő távot. 2, 5 és 10 kilométer távok a WILK versenyen Kapuváron elérhetőek. Gyertek el és vegyetek részt a Laurastar Családi futófesztivál -on

LAURASTARMINIMARATON

A kapuvári verseny körének egy lerövidített szakaszán kell teljesíteni a 2 000 méteres távot. 8 éves kortól ajánlott, de ez nem kötelező, nincs korhatára hivatalosan ennek a távnak.

LAURASTAR5K

Egy kör a kapuvári versenyen. A pontos távolság 5 300 méter. Ezt a távolságot 12 éven felül ajánljuk, de ez nem kötelező, nincs korhatára hivatalosan ennek a távnak.

LAURASTAR10K

Két kör a kapuvári versenyen. A pontos távolság 10 600 méter. Ezt a távolságot 12 éven felül ajánljuk, de ez nem kötelező, nincs korhatára hivatalosan ennek a távnak.

Laurastar Családi futófesztivál

Laurastar

A cég svájci székhelyű, de Kapuváron van egy üzeme, ahol felső kategóriás vasalókat készítenek. A családi cég sok környékbeli munkavállalót foglalkoztat és többek között számukra is egy családias sport rendezvény támogat a WILK keretein belül.

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights