Már tudsz nevezni a
WILK KapuvárRun futóversenyre!

Kedvezmények nevezésekhez

Inkluzív sportkultúra

Ingyenes nevezést ajánlunk sérült embereknek, ideértve a kerekesszékes résztvevőket és a Magyar Speciális Olimpia tagjait is. Célunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a futás örömét és az aktív részvételt, és ezáltal hozzájáruljunk az inkluzív sportkultúra előmozdításához.

Jutalompont rendszer

Bevezetünk egy pontrendszert, amely lehetővé teszi számunkra, hogy jutalompont formájában honoráljuk a hűségeteket. Ezeket a pontokat később elkölthetitek különböző termékek vagy szolgáltatások megvásárlásakor. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy még értékesebbé tegyük a részvételt, és jutalmazzuk azokat, akik hűségesen részt vesznek eseményeinken és támogatják rendezvényeinket. Légy részese ennek az újításnak, és szerezd meg a legjobb ajánlatokat a WILK-KapuvárRun-on!

Jutalompont a lefutott kilométerekért

Jutalompontokat kaphatsz a lefutott kilométerekért is. A virtuális versenyünkben megtett távolságok pontokat érnek, amelyeket később kedvezményként érvényesíthetsz a vásárlásoknál. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy motiváltan részt vegyél a versenyünkön és közben még jutalmakat is szerezz! Ne hagyd ki ezt az újítást, és legyél részese a WILK-KapuvárRun élményének és jutalmainak!

Kuponok

A kuponokat egyedileg osztjuk ki. Ezek értéke különböző lehet. Ezekkel tudsz például megajándékozni valakit egy nevezéssel!

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top