Már tudsz nevezni a
WILK KapuvárRun futóversenyre!

Elkészültek az idei verseny Póló Tervei

Elkészültek az idei verseny Póló Tervei

Az izgalom és várakozás hullámai hatják át a sportvilágot, ahogy közeledik az idei versenyszezon kezdete. Ahogy ti készültök a nyári formára vagy az idei versenyszezonra, mi már elkészítettük a WILK-KapuvárRun futóverseny póló terveit! Színes, lendületes dizájnokkal várunk minden résztvevőt, hogy még emlékezetesebbé tegyük a versenyt!

Az idei verseny pólói nem csupán ruhadarabok, hanem a teljes verseny élmény részét képezik majd. Emlékezetessé teszi a versenyt minden résztvevő számára és biztosítja, hogy mindenki büszkén viselhesse majd a futóverseny grafikáját a mellkasán, mint egy emléket a kitartásról és a közösségi élményről.

Az idei évben is kapnak a segítők egyedi pólót. Ezzel nemcsak megköszönjük a munkájukat, hanem segítünk nektek is megtalálni őket a verseny területén! Ez a kis gesztus hozzájárul a csapatmunkához és segít azonosítani azokat, akik mindent megtesznek a verseny zavartalan lebonyolításáért.

Gyere nevezz be most a versenyre! katt ide a nevezési lap kitöltéséhez!

Mondj valamit erről

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top