Már tudsz nevezni a
WILK KapuvárRun futóversenyre!

Csak fuss, amíg bírja a lábad, azaz JustRun 6h Kapuváron

Csak fuss, amíg bírja a lábad, vagy le nem telik a 6 óra

JustRun 6h

Idén a KapuvárRun rendkívüli újdonsággal készül a JustRun 6h -val! Bevezetjük a 6 órás futás kihívást, ahol nem a megtett távolság adott, hanem az idő számít.

Ez a versenyszám lehetőséget ad a résztvevőknek arra, hogy határtalanul teszteljék magukat és kitartásukat. Egy hosszabb időtartam alatt futhatnak, minél több távot próbálva teljesíteni. Ez egyedi kihívást jelent mindazoknak, akik szeretik a hosszabb távokat és a kitartást igénylő versenyeket. Csatlakozz hozzánk, és légy részese ennek az egyedülálló élménynek, ahol az idő alakítja a versenyt!

A 6 órás futás egy valódi kihívás, mely igazi megpróbáltatást jelent mind az amatőröknek, mind a profiknak. A tapasztalt versenyzők több mint 80 km-t képesek futni ebben az időtartamban, ami elképesztő teljesítmény.

Ez a versenyszám lehetőséget ad arra, hogy a résztvevők kihozzák magukból a maximumot. Egy lehetőség, hogy megmérettessék magukat a kitartás és az erőnlét terén. Egy igazi próbatétel, amelyre csak a legbátrabbak vállalkoznak, de a sikerélmény garantáltan felejthetetlen lesz.

Az 6 órás futás különlegessége, hogy nemcsak érem és póló jár a teljesítőknek! Aki végig csinálja, kap egy egyedi célszalagot! Ez a szalag nem csupán egy emlék a verseny részvételéről! Ez egy szimbólum, amin szerepel a neved is! Ami megkoronázza a kitartásod és elszántságod. Egyedi kihívás, egyedi jutalom!

justRun 6h

A WILK – KapuvárRun oldalon további információk ide kattintva!

Mondj valamit erről

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top