A sportot nem csak szervezzük!

A Platinum Sport minden tagjának a sport az élete része. Kinek-kinek különböző mértékben, más és más sportágban és persze különböző célokkal. A lényeg, hogy vannak olyan céljaik, amihez a sport vezet el. Szeretném ha megismernéd őket!

PSE crew black

eM. Soós György

Tulajdonos

Ő az édesapám, mint a nevünkből is jól látszik. Fiatal korában a futball volt a szerelme, amit a nem örököltem tőle, de a fiamnak legalább van kitől ellesni a cseleket!

Az élete jelenlegi szakaszában a kerékpározás került előtérbe. Óriási kerékpár túrákat szervez, mint például Nagyatád – Budapest útvonalon, ami közel 250km. Erre mindig megtalálja a társait is és se meleg, se hideg nem áll az útjukba! Ezen kívül néha úszással is karban tartja az egészségét!

2021-ben, a szélesebb családi körből még egy harmadik taggal, megcsináltuk Nagyatádon az eXtremeMan-t. Ő végig kerékpározta volna a 180km-t, de részemről nyugodtabb voltam, hogy azt megfelezve csinálta meg abban a nagy melegben.

Böcskör Zsolt

Sport igazgató – Kapuvár

Zsolt a Kapuvári SE edzője, így a foci a fő sportja. Persze ehhez sok futás is kell.

A kapuvári rendezvényünk színvonalát vele tudjuk elérni. Az Ő összefogásával és irányításával más helyi, lelkes segítők odaadó munkája is ott van a verseny hátterében.

Meg kell említsem az önkormányzat dolgozóinak lelkes munkáját, kiemelve Hámori György polgármester és Tóth Imre alpolgármester munkáját! Kettőjük személyes részvétele az előkészületekben és a verseny napján tiszteletre méltó!

Soós Olivér

Szervező

Ez volnék én. A múltamat a triatlon uralta, de mára a futás maradt. Néha kerékpározok és úszok is.

2021-ban volt egy nagyon súlyos Covid betegségem, amikor le lettem tiltva a futásról és egy évig az úszáshoz tértem vissza. Elvileg az lett volna a cél, hogy ne terheljem nagyon magam, de nem így történt. Imádtam, céljaim lettek itt is. Pillanatok alatt 5-6 kilométereket úsztam és próbáltam 1.30 tempóra gyorsulni. Közben rátaláltam az Open Water Tournament-re, amit nagyon ajánlok mindenkinek!

Idővel újra futhattam és Molly kutyámmal rendszeresen járunk is. Célom most egy Ultra táv lefutása.

Ménes Anita

Sport igazgató – Debrecen

Anita profi futó és edző kimagasló eredményekkel.

Több országos bajnokságon ért el dobogós helyezést, és 5 országos bajnoki címet tudhat magának, melyeket hosszútávfutásban, hegyi futásban és ultra távon szerzett.

Személyes rekordjai is figyelemre méltók:
félmaratonon: 1 ó 17p, maratonon 2 ó 47 p

A sport mindig is élete része volt. Kicsikorában versenyszerűen úszott, több mint 10 éven keresztül, majd triatlonozott, 2002 óta pedig igazolt atlétaként találkozhatunk nevével futóversenyeken.

Az atlétika pályát úgy is mondhatnánk kívülről belülről ismeri, mivel nem csak versenyzőként, de 3 éve edzőként is tevékenykedik a pályán, s rendszeresen vesz részt futóversenyek lebonyolításában is szervezőként.

Az ő véleménye és észrevételei, mint aktív futó segítenek évről évre a verseny fejlesztésében.

Vele is találkozhattok versenyünkön, futhattok együtt vele, vagy drukkolhattok is neki.

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top