Már tudsz nevezni a
WILK KapuvárRun futóversenyre!

A Platinum Sport minden tagjának ( legénység ) a sport az élete része. Kinek-kinek különböző mértékben, más és más sportágban és persze különböző célokkal. A lényeg, hogy vannak olyan céljaik, amihez a sport vezet el. Szeretném ha megismernéd őket!

PSE crew black

eM. Soós György

Tulajdonos

Ő az édesapám, mint a nevünkből is jól látszik. Fiatal korában a futball volt a szerelme, amit a nem örököltem tőle, de a fiamnak legalább van kitől ellesni a cseleket!

Az élete jelenlegi szakaszában a kerékpározás került előtérbe. Óriási kerékpár túrákat szervez, mint például Nagyatád – Budapest útvonalon, ami közel 250km. Erre mindig megtalálja a társait is és se meleg, se hideg nem áll az útjukba! Ezen kívül néha úszással is karban tartja az egészségét!

2021-ben, a szélesebb családi körből még egy harmadik taggal, megcsináltuk Nagyatádon az eXtremeMan-t. Ő végig kerékpározta volna a 180km-t, de részemről nyugodtabb voltam, hogy azt megfelezve csinálta meg abban a nagy melegben.

Böcskör Zsolt

Sport igazgató – Kapuvár

Zsolt a Kapuvári SE edzője, így a foci a fő sportja. Persze ehhez sok futás is kell.

A kapuvári rendezvényünk színvonalát vele tudjuk elérni. Az Ő összefogásával és irányításával más helyi, lelkes segítők odaadó munkája is ott van a verseny hátterében.

Meg kell említsem az önkormányzat dolgozóinak lelkes munkáját, kiemelve Hámori György polgármester és Tóth Imre alpolgármester munkáját! Kettőjük személyes részvétele az előkészületekben és a verseny napján tiszteletre méltó!

Soós Olivér

Szervező

Ez volnék én. A múltamat a triatlon uralta, de mára a futás maradt. Néha kerékpározok és úszok is.

2021-ban volt egy nagyon súlyos Covid betegségem, amikor le lettem tiltva a futásról és egy évig az úszáshoz tértem vissza. Elvileg az lett volna a cél, hogy ne terheljem nagyon magam, de nem így történt. Imádtam, céljaim lettek itt is. Pillanatok alatt 5-6 kilométereket úsztam és próbáltam 1.30 tempóra gyorsulni. Közben rátaláltam az Open Water Tournament-re, amit nagyon ajánlok mindenkinek!

Idővel újra futhattam és Molly kutyámmal rendszeresen járunk is. Célom most egy Ultra táv lefutása.

Shopping Cart
Translate »
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights